ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ UNICEF ?




Σε μία προσπάθεια εξοικίωσης με μη ανθρώπινη φυλή φαίνεται να προέβη ο γνωστός διακυβερνητικός οργανισμός ''UNICEF"(United Nations International Children's Emergency Fund, (Διεθνές Ταμείο Επείγουσας Βοήθειας των Ηνωμένων Εθνών για τα Παιδιά).

Το βίντεο,το οποίο παράλληλα με μία μελαγχολική μουσική υπόκρουση παρουσιάζει το συγκεκριμένο πλάσμα να κερδίζει τον σεβασμό των υπόλοιπων παιδιών κάνοντας "μαγικά", ανέβηκε από το ίδιο το κανάλι του εν λόγω οργανισμού το καλοκαίρι του 2017. Δείτε το βίντεο:




Να υπενθυμίσουμε στους αναγνώστες μας ότι εκείνη την εποχή είχε έρθει στην επιφάνεια μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο με το παράρτημα του οργανισμού στην χώρα μας, το οποίο ήταν η αφορμή να διακόψει την συνεργασία του με τον Διεθνή Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, Ιδρυτή της UNICEF (1946), ο οποίος μάλιστα δεν παρενέβη για το συγκεκριμένο βίντεο.


Τελικά οι θεωρίες συνωμοσίας περί ερπετοειδών μήπως δεν είναι μόνο θεωρίες, από την στιγμή που παρουσιάζονται με την σύμφωνη γνώμη των παγκόσμιων θεσμών?

6 σχόλια:

  1. ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΕΙΝΑΙ. ΚΟΥΚΛΕΣ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οσο κρατιέσαι μακρυά από τον Ελληνισμό, τοσο αποκοσμο και αγνωστο θα σου φαίνονται το γεγονός ύπαρξης διαφορετικων οντοτήτων. Ολα αναφέρονται στα συγγράμματα των μεγαλύτερων φιλοσόφων της πατρίδας μας. Αριστοτέλης!Στο ΟΡΓΆΝΩΝ ΌΡΓΑΝΟ στο οποίο απόδοση των γραπτών εγινε απο Ελληνα μετα 5 έτους συνεχή μελέτη και που έπρεπε να το ζητησει δανεικο απο ξενο Πανεπιστήμιο το οποίο βρισκόταν!Εκει μας λέει ότι η καταγωγή του ήταν από τον πλανήτη Μ2 του Λαγού!καθως και το σκάφος τον οποιο μεταφέρθηκε μαιζ με τον πατέρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι λυπηρό να διαπιστώνεις, το πόσο αμόρφωτοι, ακοινώνητοι και απολίτιστοι είναι κάποιοι, οι οποίοι καπηλεύονται την ελληνική ταυτότητα.

    Η ταινία αυτή είναι ταινία προώθησης μη ρατσισμού, χρησιμοποιώντας ένα εικονικό ανθρωποειδή ων άλλου είδους, άλλου κόσμου, ώστε να μην θίξει την οποιαδήποτε ανθρώπινη φυλή.

    Βέβαια το μήνυμα δεν απευθύνεται σε άτομα σαν αυτά, στα οποία αναφέρομαι, τόσο αστοιχείωτα που είναι, που με το φτωχό πνεύμα που τα διέπει μόνον οι ηλίθιες τους φαντασιώσεις συνωμοσιολογίας μπορούν να διεγερθούν καθώς ερεθίζεται ο φτηνός ρατσισμός τους .

    Η χυδαιότητα του ρατσισμού τους προκαλεί αηδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ? ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΕΘΙΓΕ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΤΟΥ ?

      Υ.Γ. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΛΗ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΦΥΛΕΣ...ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Η ΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ "ΟΝ" ΚΑΙ ΟΧΙ "ΩΝ" ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ.

      ΑΥΤΑ

      Διαγραφή