Ο κατηγορούμενος υπαρχηγός επιχειρήσεων στο Μάτι συντονίζει σήμερα την κατάσβεση των πυρκαγιών ως αρχηγός της Πυροσβεστικής

 

Αφού έδιωξαν 5.000 δασοπυροσβέστες έκαναν τον κατηγορούμενο για την φωτιά στο Μάτι, αρχηγό της πυροσβεστικής κι εξοργίστηκε όλη η Ελλάδα από την απίστευτη δήλωση του.

Ευχαριστώ τους πολιτικούς μου ηγέτες για τον συντονισμό», δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ο αρχηγός της Πυροσβεστικής Στέφανος Κολοκούρης χωρίς ίχνος ντροπής.

Δηλαδή κατά τον αρχηγό της Πυροσβεστικής είναι ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ασφαλώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης που συντονίζουν το έργο της πυρόσβεσης και όχι ο ίδιος ως επικεφαλής της Πυροσβεστικής.

Τι να περιμένεις όμως από τον άνθρωπο που ενώ είναι κατηγορούμενος για την τραγωδία στο Μάτι, Αναβαθμίστηκε κι αυτός επί κυβέρνησης Μητσοτάκη. Όπως άλλωστε και ο Τσουβάλας της ΕΛΑΣ και φυσικά ο λιμενάρχης της «μαύρης νύχτας» που αναλαμβάνει πλέον και «ειδικές αποστολές».

Εκτός εάν ο αρχηγός της πυροσβεστικής προσπαθούσε να μεταθέσει την ευθύνη στους πολιτικούς προϊσταμένους του, διά της οσφυοκαμψίας. Αν αυτός ήταν ο σκοπός του και όχι το απλό «γλείψιμο», τότε σίγουρα τα κατάφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου